Asian Tajagra patch vloerkleed

Het Asian Tajagra patch vloerkleed is wellicht één van de mooiste patchwork vloerkleden die wij ooit op onze reizen zijn tegengekomen! Geknoopt in de stad van de Taj Mahal is het ook geen wonder dat er naast dit wereldwonder nog meer mooie dingen worden gemaakt. De patronen die in dit vloerkleed zijn verwerkt zijn dan ook geïnspireerd op dezelfde patronen die terug te vinden zijn in en op de Taj Mahal.

Patronen zijn natuurlijk één ding, kleuren betekenen in een vloerkleed weer heel iets anders. Uitermate goed gedaan door onze leverancier en zeer passend bij de sferen van het zowel de Taj als India.

Goed om te weten is dat het vloerkleed geheel geknoopt is, het patroon zorgt dus voor de patchwork uitstraling!

Het Asian Tajagra vloerkleed is op voorraad in de volgende afmetingen:

2.00 x 3.00 meter
2.50 x 3.00 meter

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Asian Tajagra patch vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.