Toulemonde Bochart Écume vloerkleed

 747,00

Op zoek naar een lekker comfortabel outdoor vloerkleed? Dit Toulemonde Bochart Écume vloerkleed voelt als een combinatie van een schapenvacht en een zware plaid, heerlijk om de zomer op door te brengen!

Afmeting

 747,00

Op bestelling

Categorie:

Beschrijving

Als een oceaan van schuim verlevendigen onregelmatige polyester lussen dit keerbare vlak geweven Écume vloerkleed. Zowel zacht voor de voeten als voor het oog in maagdelijk sneeuwwit. De glans van dit Toulemonde Bochart Écume vloerkleed zorgt voor een combinatie tussen een schapenvacht en een zware plaid.

Zowel binnen als buitenshuis heerlijk om toe te passen. Nu exclusief verkrijgbaar in twee mooie standaard afmetingen bij de Vloerkledenspecialist!

Extra informatie

Afmeting

,

Kleur

Land

Materiaal

Merk

Soort

Stijl

,

Toulemonde Bochart Écume vloerkleed

 747,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.