Zwart-wit vloerkleed Clair Obscure van Hennep

 1.099,00

Zwart-wit vloerkleed handgetuft en gemaakt van hennep uit de designer collectie van Toulemonde Bochart, ontworpen door Éric Gizard.

De vrije samenstelling van dit tapijt wordt benadrukt door het Sumak-weefsel, waardoor het een authentieke, ambachtelijke uitstraling krijgt. De rustige tinten maken het een origineel accessoire in een chique, etnische inrichting.

 

Afmeting

 1.099,00

Op bestelling

Beschrijving

Het vloerkleed is verkrijgbaar in drie standaard afmetingen en kan tevens op maat gemaakt worden.

Vloerkleed van hennep

Hennepvezel komt je waarschijnlijk wel bekend voor, met name in de kledingindustrie kom je het tegenwoordig veel tegen, maar het gebruik van hennep is al veel langer bekend. Er werd (met name in de Gouden Eeuw) bijvoorbeeld veel touw van gemaakt.

Tegenwoordig wordt er niet alleen touw gemaakt van hennep, maar word het al veel toegepast in de industriële sector én nu dus ook in vloerkleden.

Voordeel is dat mensen met bijvoorbeeld een wol allergie, prima uit de voeten kunnen met een hennep vloerkleed. Door het gebruik van de hennepvezel ontdekken onze leveranciers ook veel meer over dit materiaal en kunnen zij op hun beurt ook weer hun dessins/structuren hier op aan passen.

Zwart-wit vloerkleed Clair Obscure van Hennep

 1.099,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.