Zwart-wit vloerkleed Clair Obscure van Hennep

Zwart-wit vloerkleed hand-getuft en gemaakt van hennep uit de designer collectie van Toulemonde Bochart, ontworpen door Éric Gizard.

De vrije samenstelling van dit tapijt wordt benadrukt door het Sumak-weefsel, waardoor het een authentieke, ambachtelijke uitstraling krijgt. De rustige tinten maken het een origineel accessoire in een chique, etnische inrichting.

Het vloerkleed is verkrijgbaar in drie standaard afmetingen en kan tevens op maat gemaakt worden.

Vloerkleed van hennep

Hennepvezel komt je waarschijnlijk wel bekend voor, met name in de kledingindustrie kom je het tegenwoordig veel tegen, maar het gebruik van hennep is al veel langer bekend. Er werd (met name in de Gouden Eeuw) bijvoorbeeld veel touw van gemaakt.

Tegenwoordig wordt er niet alleen touw gemaakt van hennep, maar word het al veel toegepast in de industriële sector én nu dus ook in vloerkleden.

Voordeel is dat mensen met bijvoorbeeld een wol allergie, prima uit de voeten kunnen met een hennep vloerkleed. Door het gebruik van de hennepvezel leren onze leveranciers ook veel meer over dit materiaal en kunnen zij op hun beurt ook weer hun dessins/structuren hier op aan passen.

Kies je afmetingen

€1025
€1505
€2190

1.025,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Zwart-wit vloerkleed Clair Obscure van Hennep

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.