Vrolijk Ziegler tapijt (verkocht)

Een van de vele pijlers van onze collectie, een moderne Ziegler uitgevoerd in een vrolijk en beweeglijk streepdessin. Voor een goed beeld van dit vloerkleed nodigen wij u graag uit in onze showroom om alle kleuren die in dit vloerkleed zijn verwerkt tot leven te zien komen. De afmeting van dit tapijt bedraagt 3.00 x 4.00 mtr. hieraan is als eerst te herkennen dat het een handgeknoopte Ziegler betreft, en ten tweede komt deze maat het dessin ten goede. Kom snel langs om dit prachtige tapijt zelf te bekijken, deze soort tapijten vinden wij maar mondjesmaat en zullen dan ook niet lang op voorraad zijn!

 

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Vrolijk Ziegler tapijt (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.