Vloerkleed modern Nepal “Paris is Art”

Hij is er weer! Eén keer in de drie jaar is het zover en wat zijn we hier blij mee zeg, het Paris is Art vloerkleed is binnen. Dit hoogst ongewone en zeldzame vloerkleed kunnen wij één keer in drie jaar bemachtigen omdat het eenvoudigweg amper wordt gemaakt, en als het gemaakt wordt een ongelooflijke hoeveelheid werk is.

100 knopen per vierkante inch (2,5 x 2,5 cm) in de meest fijne wol én zijde. Een uniek design met zowel oogverblindende als oogstrelende kleuren, wervelend op een bizar ingewikkeld canvas. Hoeveel vakmanschap kan er in één vloerkleed zitten? Het Paris is Art vloerkleed bewijst dat er in ieder geval heel veel kan! Dit vloerkleed is toch wel de top van de hedendaagse knoopkunst.

Uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter en nu op voorraad te bekijken bij de Vloerkledenspecialist. Kom langs in onze showroom in IJsselstein om dit schilderij op de vloer te bekijken!

Kies je afmetingen

€15800

15.800,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Vloerkleed modern Nepal “Paris is Art”

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.