Vloerkleed Afghan Special Shahi fine (verkocht)

Het vloerkleed Afghan Special Shahi fine is weer een zeer bijzondere ontdekking van onze importafdeling! Geknoopt in Afghanistan, en via Pakistan naar ons verstuurd.

Dit schitterende vloerkleed is gebaseerd op de aloude patronen uit de traditie van de Afghaanse familie die deze meesterwerken maakt. Wat nieuw is, is dat de patronen zijn voorzien van totaal nieuwe kleuren, gedurfde kleuren die langzaam overlopen in elkaar, een waar kunstwerk voor op de vloer.

Uitgevoerd in de afmeting 1.70 x 2.45 meter en nu op voorraad te zien bij Brokking, dé Vloerkledenspecialist van Nederland!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Vloerkleed Afghan Special Shahi fine (verkocht)

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.