Vloerkleed Afghaans Special Shahi fine

Dit Afghaans Special Shahi vloerkleed is weer een zeer bijzondere ontdekking van onze importafdeling! Geknoopt in Afghanistan, en via Pakistan naar ons verstuurd.

Dit schitterende vloerkleed is gebaseerd op de aloude patronen uit de traditie van de Afghaanse familie die deze meesterwerken maakt. Wat nieuw is, is dat de patronen zijn voorzien van totaal nieuwe kleuren, en dat de patronen een haast Art-Deco achtige sfeer aandoen, een waar kunstwerk voor op de vloer.

Uitgevoerd in de afmeting 2.45 x 3.06 meter en nu op voorraad te zien bij Brokking, dé Vloerkledenspecialist van Nederland!

10.200,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Vloerkleed Afghaans Special Shahi fine

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.