Tundra Wave vloerkleed

Het Tundra Wave vloerkleed, hoewel een van de goedkopere weefkwaliteiten in onze collectie is dit een vloerkleed met een verhaal. Dit vloerkleed word geweven voor de plaatselijke zigeunerbevolking in Roemenië, deze bevolking word na jaren van abominale leefomstandigheden aan de hand van een sociaal project (waar onder andere het knopen van vloerkleden) terug naar de maatschappij geleid.

Wij doen graag wat voor deze mensen terug en bevelen u deze leuke en vakkundig geweven vloerkleden dan ook zeker aan! Wilt u meer weten over sociale projecten in de tapijthandel, lees dan ook het stukje op onze website van Cair & Fair.

De Tundra Wave is naast prijsvriendelijk ook nog eens zeer praktisch, het vloerkleed is keerbaar en is gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Tundra Wave vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.