Tundra Wave vloerkleed

Het Tundra Wave vloerkleed, hoewel een van de goedkopere weefkwaliteiten in onze collectie is dit een vloerkleed met een verhaal. Dit vloerkleed wordt geweven voor de plaatselijke zigeunerbevolking in Roemenië, deze bevolking wordt na jaren van zeer beperkte leefomstandigheden aan de hand van een sociaal project (waar onder andere het knopen van vloerkleden) terug naar de maatschappij geleid.

Wij doen graag wat voor deze mensen terug en bevelen u deze leuke en vakkundig geweven vloerkleden dan ook zeker aan! Wilt u meer weten over sociale projecten in de tapijthandel, lees dan ook het stukje op onze website van Cair & Fair.

De Tundra Wave is naast prijsvriendelijk ook nog eens zeer praktisch, het vloerkleed is aan beide kanten te gebruiken en ook nog eens gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol.

Kom dus snel langs in onze showroom om jouw Tundra Wave uit te kiezen!

Wissen

246,00410,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Tundra Wave vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.