Tundra Wave vloerkleed medium

Een vrolijk, jong en kleurrijk vloerkleed welke wij de naam Tundra Wave hebben gegeven. Het vloerkleed is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en zeer praktisch: aan beide kanten te gebruiken! We hebben verschillende kleursamenstellingen en twee maten. Dit is de medium variant van 1.40 x 2.00 meter. Eigenlijk koop je hiermee dus twee vloerkleden voor de prijs van één! Ook nog eens voor een goed doel…

Dit vloerkleed wordt geweven voor de plaatselijke zigeunerbevolking in Roemenië, deze bevolking wordt na jaren van zeer beperkte leefomstandigheden aan de hand van een sociaal project (waar onder andere het knopen van vloerkleden) terug naar de maatschappij geleid.

Wij doen graag wat voor deze mensen terug en bevelen u deze leuke en vakkundig geweven vloerkleden dan ook zeker aan! Wilt u meer weten over sociale projecten in de tapijthandel, lees dan ook het stukje op onze website van Cair & Fair.

Kom dus snel langs in onze showroom om jouw Tundra Wave uit te kiezen!

299,00 139,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Tundra Wave vloerkleed medium

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.