Tribal Colour Oval Variation vloerkleed

Het Tribal Colour Oval Variation vloerkleed is dé favoriet van onze eigen importafdeling. Geknoopt door een kleine knoperij in de binnenlanden van India, moeilijk te vinden en nog moeilijker te importeren. Wij zijn blij dat we de collectie in Nederland hebben, het is nu al een klassieker.

De Tribal Colour doet zijn naam eer aan door de zachte tinten en de eenvoudige dessins die toch moeiteloos combineren met een moderne inrichting. Kom langs voor nog veel meer uitvoeringen, afmetingen en zelfs maatwerk in deze handgeknoopte kwaliteit.

Afgebeeld vloerkleed is uitgevoerd in 2.00 x 2.50 meter, maar het Tribal Colour Oval Variation vloerkleed is leverbaar in de volgende standaardmaten:

1.70 x 2.40
2.00 x 3.00
2.50 x 3.00
300. x 4.00

Alle afmeting nu op voorraad bij de Vloerkledenspecialist van Nederland!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Tribal Colour Oval Variation vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.