Taj Embaredo Graffiti vloerkleed (verkocht)

Het Taj Embaredo Graffiti vloerkleed heeft een zeer bijzonder Urban uitstraling met de op graffiti lijkende patronen. Nét niet genoeg patronen om herkenbaar te zijn, maar genoeg om bijzonder abstract te zijn, top!

Dit Taj Embaredo Graffiti vloerkleed is gemaakt in India en bestaat uit een bijzondere combinatie van wol en zijde. Wat het vloerkleed nodig heeft is zonlicht, zodra dit zonlicht namelijk op het vloerkleed valt lichten de zijde gedeeltes op! Het contrast wat dan ontstaat maakt het vloerkleed tot een topstuk!

Uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter om het patroon alle ruimte te geven die het nodig heeft, en nu op voorraad bij de Vloerkledenspecialist!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Taj Embaredo Graffiti vloerkleed (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.