Stripe Ziegler

Moderne Stripe Zieglers zijn één van onze specialiteiten. Ook al is het aanbod in Afghanistan misschien verbluffend groot, de zoektocht naar de bijzondere exemplaren is altijd een behoorlijke opgave.

Twee details in het knopen van deze Stripe Zieglers maken dit vloerkleed bijzonder, allereerst worden deze tapijten geknoopt met restjes garen van de Ziegler tapijen mét een dessin. Ten tweede is de knoper volledig vrij in het ontwerpen van het dessin van dit vloerkleed. Dit maakt dat alle Stripe Ziegler uniek en dus one of a kind zijn! Afgebeelde vloerkleed heeft een afmeting van 2.00 x 3.00 meter maar er is al een Stripe Ziegler in 1.50 x 2.00 meter. Zoek je een afwijkende maat of een bijzonder grote afmeting, geen probleem, die hebben we ook!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Stripe Ziegler

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.