Shalimar Pampas brown/blue/beige vloerkleed

Het Shalimar Pampas vloerkleed is één van de pijlers van onze collectie, geïnspireerd door de Ziegler is dit vloerkleed het moderne Perzische tapijt van de toekomst. De kwaliteit van de Shalimar Pampas is ongekend, een zeer dichte pool in combinatie met de beste Nieuw-Zeelandse wol maakt dit vloerkleed bijna onverwoestbaar.

Afgebeelde Shalimar meet 2.00 x 3.00 meter en heeft een warme landelijke uitstraling, in combinatie met een houten vloer, en bijvoorbeeld een frisse lichtblauwe en/of beige bank komt dit vloerkleed het beste tot zijn recht. Is je eigen interieur toe aan wat meer kleur? Geen punt, de Shalimar is ook verkrijgbaar in taupe en grijs/beige tinten en er is zelfs een Shalimar met een Art deco bloemmotief!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Shalimar Pampas brown/blue/beige vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.