Shalimar Flower handgeknoopt vloerkleed

De Shalimar Flower, wat een vloerkleed! De warme herfstkleuren die bladeren zo mooi maken in dit jaargetijde in combinatie met het frisse lichtblauw maakt dit vloerkleed tot een van onze meest bijzondere vloerkleden ooit!
Alleen al de ontwikkeling van de lichtblauwe kleur in het vloerkleed heeft al een half jaar geduurd wat het vloerkleed tot een waar juweel op de vloer maakt.

Uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter is dit zeker geen klein vloerkleed, maar het dessin komt op deze manier wel heel erg mooi uit. Toch iets te groot voor je kamer? Het Shalimar Flower vloerkleed is ook op maat verkrijgbaar.

Update 14-12-18: Momenteel is het vloerkleed in bestelling bij onze leverancier, mail of bel of wij het vloerkleed inmiddels weer op voorraad hebben!

Strak, landelijk en modern het maakt niet uit, dit vloerkleed maakt alles tot één geheel. Wilt u zien hoe dit vloerkleed uw inrichting harmonieert? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat u overtuigen!

 

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Shalimar Flower handgeknoopt vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.