Royal Delfts Blauw vloerkleed

Het Royal Delfts Blauw vloerkleed is uiteraard geïnspireerd op ons eigen Delfts Blauw. Diep blauw gecombineerd met het frisse licht blauw op een prachtig fris beige fond zorgen voor een duidelijke overeenkomst met dit tevens ambachtelijke product.

Delfts aardewerk is niet alleen een prachtig ambachtelijk product en toonbeeld van Hollands welvaren in de Gouden Eeuw, maar ook inspiratie voor hedendaags design, zoals bij dit vloerkleed.

Doordat de pool van dit Royal Delfts Blauw vloerkleed op verschillende manieren is geschoren krijgt het een niveauverschil in het patroon. Zodra hier direct zonlicht op schijnt zorgt het schaduweffect op de hogere delen van het patroon voor een driedimensionaal effect!

Wat betreft kwaliteit is de overeenkomst ook snel gemaakt, zeer dicht geknoopt waardoor u net als echt Delfts Blauw nog jaren van uw vloerkleed kan genieten.

Het vloerkleed is uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter.

Wij hebben nog een museumtip voor u:

Het kunstmuseum Den Haag heeft een prachtige tentoonstelling met als thema: Het Wonder van Delfts Blauw, zeker een bezoekje waard.

Nog een laatste overeenkomst met het aardewerk: het allermooiste in het echt, breng dus snel een bezoek aan ons vloerkledenmuseum!

 

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Royal Delfts Blauw vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.