Rond vloerkleed de Munk Carpets Napoli 08

Een rond vloerkleed is helemaal hip. Wanneer kies je voor een rond vloerkleed? Dat hebben wij beschreven in het volgende artikel.

Het Napoli 08 vloerkleed is afkomstig uit de collectie van de Munk Carpets en kan zowel rond, rechthoekig of vierkant besteld worden. Het geweven vloerkleed is in Marokko gemaakt van een mooie mix van wol en jute, wat het vloerkleed een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Groot voordeel is dat het Napoli vloerkleed te gebruiken is aan beide kanten! Je kleed gaat dus dubbel zo lang mee!

Verkrijgbaar in 12 kleuren en in iedere gewenste afmeting. De prijs per m2 is € 226,-. Ronde vloerkleden worden berekend als vierkant. Bijvoorbeeld: diameter van 2 bereken je als 2 * 2 = 4 m2. Ronde tapijten worden rondom met een band afgewerkt. Gelieve in het opmerkingenveld aan te geven dat het om een rond tapijt gaat. Wil je het Napoli vloerkleed in het rond bestellen? Dit kan telefonisch, per mail of uiteraard in onze showroom.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Rond vloerkleed de Munk Carpets Napoli 08

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.