Pearl Collection Terra Rupture vloerkleed

Pearl Collection Terra Rupture vloerkleed

Dit Terra Rupture vloerkleed is weer een goed voorbeeld waarom wij zo blij worden van de Pearl Collection. Het dessin is een uitbarsting van lava en door het gebruikte bamboezijde gebeurt dit in dag- en zonlicht ook echt! Het diep warme oranje geeft bijna licht op de warme en doffe wol waarbij de blauwe kleur weer zorgt voor de nodige koelte in het dessin. Kijk ook even naar de “verbindende paarse”kleur, deze zorgt ervoor dat het dessin een geheel word en zorgt voor ruimte in je eet of zithoek, prachtig!

Dit Pearl Collection Terra Rupture vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.44 x 3.38 meter en is nu op voorraad bij Brokking, sinds 1971 dé Vloerkledenspecialist van Nederland.

Kies je afmetingen

€8245

8.245,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Pearl Collection Terra Rupture vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.