Indian Pearl Collection “Marmo Lava” vloerkleed

Dit magnifieke handgeknoopte vloerkleed maakt deel uit van onze exclusieve Indian Pearl collection. Deze collectie is in samenwerking met onze leverancier in India en onze topontwerpers ontwikkeld. Na een jaar van ontwerpen, kleur en materiaal bepalen, stof verven, en natuurlijk knopen zijn wij erg enthousiast om deze collectie in onze showroom te hebben.

Het getoonde vloerkleed met modern design maakt deel uit van de Indian Pearl collectie en heeft als naam “Marmo Lava” meegekregen. De designer heeft zich laten inspireren door een steengroeve waar marmer wordt gedolven. De rijke aders van het marmer zijn voorzien van een lava kleur, het vurige oranje wat te zien is in het vloerkleed. Daarnaast zijn alle steentinten fantastisch weergegeven, van diep grijs antraciet naar warm beige en zelfs een koelpaarse grintkleur is subtiel terug te vinden! Het is vrij eenvoudig te zien dat het overbrengen van inspiratie naar vloerkleed erg goed is gelukt, je ziet de lava stromen!

Foto’s doen dit “Marmo Lava” vloerkleed geen recht, de prachtige pool (een combinatie van wol en bamboe zijde) gedraagt zich in iedere lichtsituatie anders, waardoor je dit kunststuk gewoon in het echt moet zien!

Dit “Marmo Lava” vloerkleed is uitsluitend verkrijgbaar in twee standaard afmetingen bij de Vloerkledenspecialist en is vanaf vandaag te zien in onze showroom.

Wissen

Kies je afmetingen

€6880
€8610

6.880,008.610,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Indian Pearl Collection “Marmo Lava” vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.