Pakistan Nomad Stripe vloerkleed

Het Pakistan Nomad Stripe vloerkleed is met recht de vrolijke noot in je interieur. Als je écht iets wil veranderen of opvrolijken in je kamer dan is dit wellicht het vloerkleed voor jou. Als je goed kijkt zie je naast de vrolijke kleuren ook dat het vloerkleed een structuur heeft. De wollen pool is afwisselend hoog en laag geknoopt wat nog een extra versterkend effect heeft op de kleuren.

Naast het kleurrijke karakter van dit Nomad vloerkleed is het ook nog eens kwalitatief topvloerkleed. Om een idee te geven, het duurt ongeveer 4 maanden om een Pakistan Nomad Stripe vloerkleed te knopen.

Uitgevoerd in 2.00 x 3.00 meter en op voorraad bij de Vloerkledenspecialist.

5.910,00 3.890,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Pakistan Nomad Stripe vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.