Pakistan Golden Age traditional vloerkleed

Ben je al even op zoek naar een echt mooi Perzisch tapijt? Het Pakistan Golden Age traditional vloerkleed is hét Perzische tapijt van de toekomst, mooie en traditionele patronen in de kleuren van nu.

Er is in Pakistan ongeveer anderhalf jaar(!) gewerkt aan deze collectie. Hierbij gaat het om het ontwerpen van de vloerkleden, het maken van de patroonborden, het kleuren van de wol en daarna kan pas aan de productie worden begonnen die ook nog eens een halfjaar in beslag heeft genomen. Kortom, er is veel tijd en energie in de Golden Age vloerkleden gestoken.

Dit Pakistan Golden Age traditional vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 1.75 x 2.34 meter.

Kom langs bij de Vloerkledenspecialist in IJsselstein voor jouw Golden Age vloerkleed. Zoek je toch nog een wat moderner vloerkleed, kijk dan ook eens bij onze moderne tapijten!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Pakistan Golden Age traditional vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.