Pakistan Coloured Future Ziegler vloerkleed

Pakistan Coloured Future Ziegler vloerkleed is een limited edition vloerkleed waarvan er maar één is gemaakt, over een uniek vloerkleed gesproken! Prachtig heldere kleuren spatten van de sobere achtergrond, leuk om te combineren met bijvoorbeeld retromeubels en juist een knalrode bank.

Het Coloured Future Ziegler vloerkleed heeft naast een bijzonder dessin ook een bijzondere boodschap. De traditionele patronen zoals de allereerste tapijtknopers maakten zien wij in rap tempo verdwijnen. Dit betekend niet dat de kunst van het knopen verdwijnt, maar patronen zoals uit dit vloerkleed zullen de originele dessins in de toekomst wel gaan vervangen.

Uitgevoerd in 2.00 x 3.00 meter en op voorraad bij de Vloerkledenspecialist.

3.980,00 2.490,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Pakistan Coloured Future Ziegler vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.