Nuovo Lorenzo vloerkleed

Het Nuovo Lorenzo vloerkleed, in één woord: geweldig!

Het dessin van dit Lorenzo vloerkleed neemt je mee naar de fresco’s van Italië. Eeuwenoude vergrijsde muren met daarop een canvas van een romige beige zandkleur. Diep warme lijnen die begrensd worden door prachtig contrasterend antraciet maken dat dit dessin tot leven komt in je interieur. Het subtiele lichtblauw zorgt voor het nodige koele briesje in je interieur. Kortom: dit Lorenzo vloerkleed is een handgeknoopt meesterwerk!

De garens zijn vervaardigd van handgesponnen zuivere zijde en een mix van handgekaarde en handgesponnen Ghazny & Argentijnse wol en hebben een korrelige textuur. Alle garens zijn natuurlijk aangeverfd. Het knopen is een ware uitdaging vanwege de complexe dessins en het toepassen van verschillende poolhoogtes. Door het gebruik van de Perzische knoop kunnen de dessins perfect worden uitgevoerd en ontstaat er een ijzersterk en uniek vloerkleed.

Het Lorenzo vloerkleed is beschikbaar in de afmeting 2.50 x 3.50 meter bij Brokking, de Vloerkledenspecialist van Nederland!

10.279,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Nuovo Lorenzo vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.