Nomad design Pakistan (verkocht)

Uit Pakistan komt het Nomad design vloerkleed. Een heerlijk zacht en wollig vloerkleed met een grote knuffelfactor. Bent u op zoek naar een vloerkleed dat voor extra comfort zorgt op bijvoorbeeld een natuurstenen vloer? Dan past deze perfect.

Het vloerkleed is geknoopt door het Beloetsj volk wat leeft in het Zuidwestelijk deel van Pakistan.
De wollen draden zijn wat langer gelaten waardoor het Nomad design vloerkleed een zeer comfortabele uitstraling heeft. Het vloerkleed is prachtig te combineren met zwart, antraciet, donkerblauw, geel en cognackleuren.

Op de foto is deze gecombineerd met Harvink Fauteuil Blazoen. De Blazoen is met zijn stoere vintage-look een blikvanger in elke woonkamer.

Kies voor geel als accentkleur in accessoires en u heeft gelijk een fris, vrolijk geheel.

Het patroon is voor de makers van het vloerkleed vernieuwend en sprak ons direct aan. Het past in zowel een modern als bohemian interieurstijl.

Uigevoerd in de afmeting 2.47 x 2.91 en nu verkrijgbaar bij de Vloerkledenspecialist!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Nomad design Pakistan (verkocht)

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.