New Jugendstil design vloerkleed

In het noorden van Pakistan, tegen de grens met Afghanistan, vonden we een nieuwe knoperij. Hier worden handgemaakte vloerkleden gemaakt. Vaak verwerkt deze knoperij een wat meer klassiekere voorstelling in de dessins maar wel met de kleuren van nu! Moderne klassieke vloerkleden dus!

Dit New Jugendstil design vloerkleed is daar een heel goed voorbeeld van! De gebruikte wol is de welbekende Ghazny-wol, een van de beste kwaliteiten wol die men gebruiken kan voor het knopen van een handgemaakt vloerkleed.

Het New Jugendstil design vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.48 x 3.00.

Bezoek onze showroom in IJsselstein! Vergeet niet om wat stalen, kussentjes, foto’s ed. mee te nemen om het maken van de keuze wat te vergemakkelijken.

Kies je afmetingen

€7600

7.600,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over New Jugendstil design vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.