Tot 25% inruilkorting tot eind januari. Kom nu langs in onze showroom!

Prijs aanvragen voor:
Museum collection Lhasa Shelkar vloerkleed

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer*

Museum collection Lhasa Shelkar vloerkleed

Het Lhasa Shelkar vloerkleed is één van de topstukken uit onze Museum Collection. Deze premium collectie voeren wij door een exclusieve samenwerking met een topknoper uit India. De vloerkleden uit de Museum Collection hebben om te beginnen allemaal een uniek dessin en zijn gemaakt met behulp van zeer bijzondere kleuren en was methodes.

Deze kleuren en bijzondere wassingen zorgen voor een unieke en kenmerkende glans op delen van het dessin, dit zorgt op zijn beurt weer voor een prachtige lichtval in het vloerkleed. Een vloerkleed uit deze collectie heeft ongeveer een knooptijd van 10 maanden!

Het Lhasa Shelkar vloerkleed is een moderne interpretatie van eeuwenoude Tibetaanse kunstwerken. Patronen van honderden jaren oud, kun je nu in je eigen interieur weer tot leven laten komen.

Het Lhasa Shelkar vloerkleed is uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter om het patroon alle ruimte te geven die het nodig heeft. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk mailen maar we heten je natuurlijk ook graag welkom in onze winkel om het Lhasa Shelkar vloerkleed zelf te komen bekijken. De prijs van het Lhasa Shelkar vloerkleed is eveneens op aanvraag.