De Munk Nuovo Graffiare vloerkleed

In samenwerking met onze leverancier de Munk Carpets presenteren wij met trots de Nuovo collectie, ofwel schilderijen voor op de vloer.

De Nuovo collectie bestaat uit hoogwaardige tapijten die zeer fijn geknoopt zijn met handgesponnen garens. Deze garens zijn met natuurlijke verfstoffen aangeverfd. In de tapijten wordt veel zijde verwerkt met een hoog/laag constructie waardoor de tapijten een fantastische uitstraling hebben. De combinatie van zijde, de natuurlijke verfstoffen en daglicht zorgen voor een ongekende ervaring. Om een idee te krijgen hoe dit meesterwerk in elkaar zit wat technische details:

  • Enkeldraads geknoopt.
  • Handgesponnen wol.
  • Elk knoopje bevat 2 wollen pooldraden die samen het loopvlak vormen.
  • De knoopdichtheid is ca. 155.000 knopen per m2.
  • Gewicht: ca 4,5 kg per m2.
  • Poolhoogte: ca. 14 mm.

Verkrijgbaar op maat maar bij de Vloerkledenspecialist is deze Nuovo Graffiare op voorraad verkrijgbaar in 2.50 x 3.00 meter.

Kies je afmetingen

€8815

8.815,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over De Munk Nuovo Graffiare vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.