De Munk modern Sundar Nepal vloerkleed (grijs/taupe)

Wederom een zeer succesvolle samenwerking met de Munk Carpets. Het Nepal Sundar vloerkleed uitgevoerd in een topcombinatie van zowel verschillende kleuren als materialen. Deze Nepal bestaat namelijk uit niet alleen wol, maar ook uit zijde en hennep!

Dit levert niet alleen het vloerkleed maar ook het dessin een zeer bijzondere uitstraling op, de verschillende materialen zorgen voor “leven” in het vloerkleed en dan kan er met opvallende kleuren worden gewerkt. Doordat er niet alleen contrast word geleverd door de kleur maar ook door het materiaal word het patroon rustiger in plaats van drukker. We kunnen hier nog heel lang over doortypen, maar dit is een vloerkleed om met eigen ogen te zien, graag tot ziens bij de Vloerkledenspecialist!

Uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over De Munk modern Sundar Nepal vloerkleed (grijs/taupe)

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.