Moderne Pakistan Flag Ziegler

Ze zijn er gelukkig weer! Als je goed op onze site hebt gekeken zijn de vorige drie exemplaren van deze schitterende moderne Flag Pakistan Zieglers verkocht, en dat is in een zeer rap tempo gegaan mogen we wel zeggen. We kijken er niet raar van op, we hebben zelfs geprobeerd om wat meer naar Nederland te krijgen maar helaas dit type vloerkleden heeft eenvoudig weg de tijd nodig om te worden geknoopt.

De eenvoud van het dessin en het “leven” wat de zogenaamde vlaggen met kleur opleveren zijn ongeëvenaard, dit is de knoopkunst op haar best. Afgebeeld vloerkleed heeft een afmeting van 2.50 x 3.00 meter.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Moderne Pakistan Flag Ziegler

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.