Modern Kelim Pakistan

Bijzonder vloerkleed!

Deze Moderne Kelim is in vele opzichte bijzonder! Ten eerste het land waarin ‘ie gemaakt is: Pakistan. Vaak worden de Pakistaanse vloerkleden geknoopt. De geweven Kelim komt er weinig voor en is moeilijk te vinden!

Dan de stijl; vaak is de Kelim traditioneel van patroon. Deze Kelim is juist erg modern door de gebruikte kleuren en het patroon.

En als laatste; de gebruikte technieken. De ondergrond van de Kelim is vanzelfsprekend geweven maar het patroon is daar weer op geknoopt. Een leuke variant en het geeft deze Kelim echt een leuke en unieke uitstraling.

We hebben er slechts 1 op voorraad in de afmeting 2.50 x 3.05 dus kom snel langs mocht deze Kelim je interesse gewekt hebben. Wij verwachten ‘m niet lang in voorraad te hebben!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Modern Kelim Pakistan

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.