Modern Luribaft vloerkleed uit Iran

Iran blijft het land van het Perzische tapijt, hoewel om ons heen de klassieke vloerkleden in rap tempo verdwijnen komen onze Iraanse knopers met het nieuwe Perzische tapijt!

Dit modern Iraans Luribaft vloerkleed is nu al een klassieker, uitgevoerd in een prachtige kwaliteit wol en schitterende moderne kleuren. Het grijs is zeer bijzonder omdat Iraanse knopers vaak in warme kleuren knopen, het grijs is vanuit de cultuur gemaakt en op zeer bijzondere wijze toegepast in dit prachtige Luribaft vloerkleed.

Uitgevoerd in de afmetingen 1.70 x 2.40 en 2.01 x 2.91 meter, en nu op voorraad te zien bij de Vloerkledenspecialist, en natuurlijk op zicht te zien in je eigen interieur!

Wissen

Kies je afmetingen

€4477
€6510

4.477,006.510,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Modern Luribaft vloerkleed uit Iran

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.