Modern Art Pakistan vloerkleed

Dit schitterende Modern Art vloerkleed hebben we tijdens onze laatste inkoopreis in Pakistan gevonden en we waren er gelijk weg van!

De moderne patronen in combinatie met de traditionele Oosterse tapijtknoopkunst maken dit vloerkleed tot een waar stukje kunst op de vloer!
De gebruikte wol is geverfd met natuurlijke en plantaardige kleur- en verfstoffen wat erg bepalend is voor de uiteindelijke uitstraling van het vloerkleed.

De afmeting van het Modern Art vloerkleed is 2.43 x 2.93 wat het erg geschikt maakt voor bijvoorbeeld onder de eettafel.

Het Modern Art vloerkleed is vanaf deze week verkrijgbaar bij de Vloerkledenspecialist! In het echt is het Modern Art vloerkleed nog veel mooier dus kom snel langs in onze showroom!

Kies je afmetingen

€5960

5.960,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Modern Art Pakistan vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.