Modern Art Painting Pakistan (verkocht)

Een prachtig staaltje kunst voor op de vloer!

Zo kunnen we het Modern Art Painting vloerkleed het best omschrijven. Dit handgeknoopte vloerkleed is gemaakt in Pakistan.

Moderne kleuren en patronen in combinatie met de al eeuwenoude kunst van het tapijtknopen maken dit vloerkleed zo speciaal. De plantaardige verfstoffen maken dat de kleuren niet fel zijn, maar juist ingetogen en warm. Dit zorgt er voor dat het een ideaal vloerkleed is om kleur toe te voegen aan het interieur zonder dat vloerkleed een enorme aandachtstrekker wordt.
Het Modern Art painting vloerkleed zal hierdoor als ideale verbinder tussen de al bestaande kleuren in je interieur functioneren.

Er is er slechts 1 op voorraad. Mocht dit vloerkleed je interesse gewekt hebben, is het verstandig niet te lang te wachten! Uitgevoerd in de afmeting 2.51 x 3.04.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Modern Art Painting Pakistan (verkocht)

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.