Luribaft flower vloerkleed

Toen wij tijdens onze inkoopreis door Iran werden voorgesteld aan deze voor ons onbekende knoperij waren we direct onder de indruk. Een prachtige collectie in een ongekende kwaliteit.

Dit Luribaft Flower vloerkleed zagen wij in een kleiner formaat en vonden wij nog beter passen in het groot namelijk in 2.46 x 2.96 meter. Er is anderhalf jaar aan gewerkt door de knoper. De inspiratie is gevonden in moderne kunst van Iraanse bedoeïenen. Er is gebruikt gemaakt van prachtige natuurlijke verfstoffen.

Dit is knoopkunst voor de toekomst! Het dessin is gebaseerd op eeuwenoude patronen en verrassend genoeg helemaal uit het hoofd gemaakt. Hier is geen ontwerp aan te pas gekomen, wat de kunstzinnigheid en voorstellingsvermogen van de knoper benadrukt!

De zacht- en soepelheid van de wol, de knoopdichtheid, het patroon en de fantastische kleurencompositie; dit Luribaft Flower vloerkleed klópt helemaal!

Nu eenmalig op voorraad. Kom snel langs in onze showroom om het Luribaft Flower vloerkleed te bekijken.

Kies je afmetingen

€8710

8.710,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Luribaft flower vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.