Iran modern Nomad vloerkleed

Iran modern Nomad vloerkleed in een prachtige Iraanse nomaden knoop én schitterende moderne kleuren. Het is voor ons altijd lastig om in landen als Iran diepe en moderne kleuren (zoals diep zwart) te vinden. Dit Iran modern Nomad vloerkleed laat zien dat het dus wél kan!

Diep zwart, koel antraciet en warm rose overlopend in bijna vuurachtig terra en rood! Dit vloerkleed is echt een lust voor het oog!

Goed te combineren met een donkere plavuizen vloer maar ook erg mooi op een whitewash vloer. Uitgevoerd in 2.24 x 2.91 meter en nu bij de Vloerkledenspecialist in IJsselstein te zien!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Iran modern Nomad vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.