Iraans modern Perzisch vloerkleed

Iran blijft het land van het Perzische tapijt, hoewel om ons heen de klassieke vloerkleden in rap tempo verdwijnen komen onze Iraanse knopers met het nieuwe Perzische tapijt!

Dit modern Iraans Luribaft vloerkleed is nu al een klassieker, uitgevoerd in een prachtige kwaliteit van wol en zijde geven de lichte stukken in het vloerkleed bijna licht. Het rood en het moderne geel geven een mooi contrast op het modern grijze canvas.

Uitgevoerd in de afmeting 2.00 x 3.00 meter, en nu op voorraad te zien bij de Vloerkledenspecialist, en natuurlijk op zicht te zien in je eigen interieur!

 

6.980,00 5.120,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Iraans modern Perzisch vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.