Iraans Modern “Oasis of Life” vloerkleed (verkocht)

Iraans Modern “Oasis of Life” vloerkleed

Dit vloerkleed is het summum van de Iraanse knoopkunst! Het “Oasis of Life” vloerkleed heeft het allemaal: rust, natuur, kleur, dessin, vuurwerk, design, kortom een schilderij op de vloer. Net als een oase werkt dit vloerkleed verkwikkend in je interieur, zet er meubels bij en je interieur leeft! Naast het feit dat het Oasis vloerkleed knap ontworpen is, zit het ook nog eens goed in elkaar. Wol en bamboezijde staan elkaar terzijde in dit duizelingwekkend mooie dessin, de wol dimt de kleuren waarbij de bamboezijde kleuren laat sprankelen. Dit is een vloerkleed wat je moet zien!

Uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter en nu op voorraad en dus te zien in onze showroom in IJsselstein, Brokking, dé vloerkledenspecialist van Nederland!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Iraans Modern “Oasis of Life” vloerkleed (verkocht)

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.