Iraans modern Gabbeh vloerkleed (verkocht)

Schitterende moderne Iraanse Gabbeh, dit zijn vloerkleden die de tand des tijds op een geweldige manier omzeilen. Los van de kwaliteit van dit topstuk is Iran in staat om iedere keer weer een andere draai aan deze kwaliteit te geven.
De Gabbeh is met name bekend van de dessins met o.a. kamelen, dorpjes en poppetjes, maar de knoopkunst in Iran gaat met haar tijd mee en maakt tegenwoordig de mooiste abstracte Gabbeh's die er te vinden zijn!

Natuurlijke verfstoffen in combinatie met de echte Perzische knoopkunst verheft dit vloerkleed tot kunstwerk! Uitgevoerd in 2.50 x 3.50 meter.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Iraans modern Gabbeh vloerkleed (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.