Indian Pearl collection “A Night in Paris” vloerkleed

Dit magnifieke handgeknoopte vloerkleed maakt deel uit van onze exclusieve Indian Pearl collection. Deze collectie is in samenwerking met onze leverancier in India en onze topontwerpers ontwikkeld. Na een jaar van ontwerpen, kleur en materiaal bepalen, stof verven, en natuurlijk knopen zijn wij erg enthousiast om deze collectie in onze showroom te hebben, om niet te zeggen zo trots als een pauw!

Het getoonde vloerkleed maakt deel uit van de Indian Pearl collectie en heeft als naam “A Night in Paris” meegekregen. De designer heeft zich laten inspireren door een schilderij maar heeft vanuit de knoopcultuur een eigen gezicht gegeven aan het vloerkleed.. Het is vrij eenvoudig te zien dat het overbrengen van doek naar vloerkleed erg goed is gelukt, je ziet de bomen aan de Seine staan!

Foto’s doen dit “A Night in Paris” vloerkleed geen recht, de prachtige pool (een combinatie van wol en bamboe zijde) gedraagt zich in iedere lichtsituatie anders, waardoor je dit kunststuk gewoon in het echt moet zien!

Dit “A Night in Paris” vloerkleed meet 2.50 x 3.00 meter en is uitsluitend verkrijgbaar nu ook vanaf vandaag te zien bij de Vloerkledenspecialist.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Indian Pearl collection “A Night in Paris” vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.