Tot 25% inruilkorting tot eind februari. Kom nu langs in onze showroom!

India Tribal Colour vloerkleed (verkocht)

Dit is hét favoriete vloerkleed van onze eigen importafdeling, het India Tribal Colour vloerkleed. Geknoopt door een kleine knoperij in de binnenlanden van India, moeilijk te vinden en nog moeilijker te importeren. Wij zijn blij dat we de collectie in Nederland hebben, het is nu al een klassieker.

Het Tribal Colour vloerkleed doet de naam eer aan door de zachte tinten en de eenvoudige dessins die toch moeiteloos combineren met een moderne inrichting.

Begin september 2015 een hele mooie en grote zending binnen gekomen, waar wij een jaar op hebben moeten wachten! Kom langs voor nog veel meer uitvoeringen, afmetingen en zelfs maatwerk in deze handgeknoopte kwaliteit.

Uitverkocht

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over India Tribal Colour vloerkleed (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.