India Shalimar vloerkleed

Het Shalimar vloerkleed is één van de pijlers van onze collectie, geïnspireerd door de Ziegler is dit vloerkleed het moderne Perzische tapijt van de toekomst. De kwaliteit van de Shalimar is ongekend, een zeer zware pool in combinatie met de beste Nieuw-Zeelandse wol maakt dit vloerkleed bijna onverwoestbaar.

Afgebeelde Shalimar meet 2.00 x 3.00 meter en heeft een wat landelijke uitstraling, in combinatie met warme kleuren zoals een houten vloer, en een terra kleurige bank komt dit vloerkleed het beste tot zijn recht. Is je eigen interieur toch wat minder rijk aan kleur? Geen punt, de Shalimar is ook verkrijgbaar in taupe/blauw en grijs/beige tinten.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over India Shalimar vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.