India Nirvana vloerkleed

Nieuw binnen: het India Nirvana vloerkleed en wat een vloerkleed is dit!

Diep zwart met warm rood en geel. De bamboezijde die in het dessin is verwerkt geeft het geheel een bijna zilverachtige glans waardoor de gebruikte kleuren nóg beter uitkomen, schitterend! Nirvana is een belangrijk begrip in het boeddhisme en verwijst naar de hoogste staat die door de mens bereikt kan worden, en waardoor heiligheid behaald wordt. Wij vinden het vooral gewoon een heel mooi vloerkleed dat je interieur zeker naar een hogere staat gaat tillen!

Uitgevoerd in 2.71 x 3.69 meter is dit zeker geen klein vloerkleed, maar is dit juist heel mooi om je meubels ( bijvoorbeeld een zwarte of antraciete bank) een stukje op het vloerkleed te zetten. Nu op voorraad bij Brokking, de vloerkledenspecialist van Nederland.

9.800,00 8.700,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over India Nirvana vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.