India Damask deep brown/black vloerkleed

Het India Damask deep brown/black vloerkleed maakt deel uit van een zeer exclusieve collectie die Vloerkledenspecialist in India heeft kunnen vinden.

Bijzonder, niet alleen door het gebruik van zowel wol als viscose maar het Damask vloerkleed is ook nog eens door middel van twee verschillende productietechnieken gemaakt. Het vloerkleed bestaat namelijk uit zowel een geweven als een geknoopte pool, dit is een zeer arbeidsintensief proces en daardoor staat dit vloerkleed dan ook garant voor een topkwaliteit.

Door het gebruik van zowel verschillende materialen als productietechnieken zijn de kleuren rustiger gehouden om zo makkelijk in je interieur te passen. Het India Damask vloerkleed is er in vier verschillende kleuren en is nu bij de Vloerkledenspecialist op voorraad te zien.

Het getoonde Damask vloerkleed heeft een afmeting van 2.00 x 3.00 meter. Kom snel langs om dit India Damask deep brown/black vloerkleed zelf te komen bekijken of om er eentje direct op zicht mee te nemen!

Wissen

1.499,001.899,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over India Damask deep brown/black vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.