India Countrylife vloerkleed

India Countrylife vloerkleed is een geweven kwaliteit met een hele leuke eigenschap, de pool van dit vloerkleed bestaat namelijk uit wol én sisal.

Door het gebruik van deze twee soorten materialen krijgt het vloerkleed een leuk contrast tussen de warme wol en natuurlijke uitstraling van het gebruikte sisal. Ideaal om toe te passen op een landelijke houten vloer, maar ook erg mooi op een donkere plavuizen vloer voor nét dat warme sfeertje in je kamer.

Het India Countrylife vloerkleed is verkrijgbaar in 4 zachte kleuren en uitgevoerd in 1.70 x 2.40 én 2.00 x 2.00 meter. Deze maten zijn in onze showroom in IJsselstein op voorraad, mocht je een maatje groter en/of kleiner nodig hebben dan kan dat ook, het India Countrylife vloerkleed is namelijk te maken in iedere gewenste afmeting.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over India Countrylife vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.