Modern India “Colour Explosion” vloerkleed

Een onverwachte vondst mond in ons vak vaak uit tot bijzondere verhalen en avonturen. Het Modern India “Colour Explosion” vloerkleed is hier een goed voorbeeld van.

Dit Modern India “Colour Explosion” vloerkleed vonden wij in een hoekje van de opslag van onze leverancier in Agra, de stad van één van de wereldwonderen, de Taj Mahal. Nu willen we ook weer niet gelijk overdrijven door dit vloerkleed een wereldwonder te noemen, maar ons viel het wel direct op!

Handgeknoopt in wol met daartussen gekleurde viscose zorgen deze materialen al voor een ware kleurexplosie, neem daar ook nog eens het “spetterende” design van dit vloerkleed bij en je snapt hoe de naam “Colour Explosion” is ontstaan.

Uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter en nu beschikbaar bij Brokking, de Vloerkledenspecialist van Nederland!

3.750,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Modern India “Colour Explosion” vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.