Tot 25% inruilkorting tot eind februari. Kom nu langs in onze showroom!

Colani design vloerkleed (verkocht)

Luigi Colani is een Duits ontwerper van de 20e en 21e eeuw. Hij is vooral bekend geworden door zijn aerodynamische en organische vormen voor boten, motoren, en vliegtuigen. Eind jaren '60 heeft hij zijn naam ook verbonden aan ontwerpen voor gebruiksvoorwerpen zoals: vloerkleden.

Het Colani design vloerkleed draagt een vrij bekend ontwerp van hem, en dat doet het vloerkleed dankzijn de enorme knoopdichtheid dan ook erg goed. Zelfs de naam van de meester is dankzij de miniscule (handgeknoopte) knoopjes duidelijk te lezen in het vloerkleed.

Uitgevoerd in krachtig zwart/wit en in de afmeting 2.00 x 3.00 meter. Het Colani designvloerkleed is nu in de aanbieding bij de Vloerkledenspecialist.

3.590,00 1.299,00

Uitverkocht

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Colani design vloerkleed (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.