Asian Tajagra patch vloerkleed

Het Asian Tajagra patch vloerkleed is wellicht één van de mooiste patchwork vloerkleden die wij ooit op onze reizen zijn tegengekomen! Geknoopt in de stad van de Taj Mahal is het ook geen wonder dat er naast dit wereldwonder nog meer mooie dingen worden gemaakt. De patronen die in dit vloerkleed zijn verwerkt zijn dan ook geïnspireerd op dezelfde patronen die terug te vinden zijn in en op de Taj Mahal.

Patronen zijn natuurlijk één ding, kleuren betekenen in een vloerkleed weer heel iets anders. Uitermate goed gedaan door onze leverancier en zeer passend bij de sferen van het zowel de Taj als India. Uitgevoerd in warme kleuren die ons doen denken aan herfst in Nederland.

Goed om te weten is dat het vloerkleed als een geheel geknoopt is. Het patroon zorgt dus voor de patchwork uitstraling en er ontstaan geen randen zoals men van een patchwork vloerkleed gewend is.

Het Asian Tajagra vloerkleed is op voorraad in de volgende afmetingen:

2.00 x 3.00 meter

Op de foto bij dit vloerkleed ziet u Harvink fauteuil Focus.

Kies je afmetingen

€6480

6.480,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Asian Tajagra patch vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.