Art Deco Ziegler vloerkleed

Art Deco Ziegler vloerkleed in een jaren ’30 bloemenmotief. Zacht in kleur maar uitgesproken in patroon, een hele mooie combinatie.

Mocht het u ontgaan zijn, wij zijn zelf een beetje van de Art Deco vloerkleden. Deze stijl leent zich namelijk erg goed voor de dessins van vloerkleden dat wij onnoemelijk veel voorbeelden hebben van prachtige stukken, Dit Art Deco Ziegler vloerkleed is hier een goed voorbeeld van.

Het Art deco Ziegler vloerkleed was bedoeld voor de verkoop in de Verenigde Staten maar dankzij goed contact met onze leveranciers kunnen wij af en toe en dergelijk stuk bemachtigen.

Uitgevoerd in 2.50 x 3.50 meter en nu in de aanbieding van € 5.980,- voor € 4.980,-!

 

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Art Deco Ziegler vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.