Afghan modern Aquarel vloerkleed

Afghan modern Aquarel vloerkleed is zoals de naam al doet vermoeden een modern stukje kunst op de vloer. Wat spat dit van de vloer af zeg, schitterend!

Hét echte geheim van dit vloerkleed zit in de kleur grijs die is gebruikt, die is in Afghanistan namelijk erg moeilijk te ontwikkelen. Afghaanse knopers knopen vanuit hun cultuur vaak alleen in warme, rijke kleuren en antraciet of grijs is een kleur die je niet makkelijk vind, maar zoals je ziet is het gelukt!

Uitgevoerd in 2.01 x 3.03 meter en handgeknoopt in wol.

Let op, dit is met recht een uniek stuk! Dit vloerkleed bestaat uit ongeveer 950.000 knoopjes, daarbij opgeteld dat dit een vrij ingewikkeld patroon is levert dit bijna een jaar aan werk op voor één persoon, met recht een kunstwerk! Kom snel langs bij de Vloerkledenspecialist in IJsselstein!

7.210,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Afghan modern Aquarel vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.