Afghan Kelim Bugs ’n Birds vloerkleed

Het Afghan Kelim Bugs ’n Birds vloerkleed is een moderne Kelim met daarop geborduurde insecten en vogels, leuk voor een speel en/of kinderkamer! De afmeting van deze Kelim is 2.81 x 1.98.

Het Afghan Kelim Bugs ’n Birds vloerkleed is niet alleen een heel leuk vloerkleed maar ook een vloerkleed wat in bepaalde gebieden in Afghanistan voor werkgelegenheid onder vrouwen zorgt. De Kelim ondergrond word door onze leverancier gemaakt, waarna er een vrachtwagen vol met deze doeken vertrekt naar de dorpen in de bergen. De werkgelegenheid in deze dorpen is klein en de dames werken graag samen met onze leverancier door de beestjes en vogels op het Kelim doek borduren.

Op deze manier komt verantwoord ondernemen toch een beetje dichterbij. Wil je meer weten over de stichting Care&Fair, kom langs of surf nog even verder op onze site!

1.390,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Afghan Kelim Bugs ’n Birds vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.