Mosgroen Turks vintage vloerkleed

Turks vintage vloerkleed in een schitterende combinatie tussen mosgroen, grijs en een klein beetje beige voor de warmte. Dit zijn de combinaties waar wij als vloerkledenspecialisten op azen, wat natuurtinten in combinatie met de kleurtrends van nu, wij zijn alweer op zoek naar een volgende!

Dit vintage vloerkleed staat perfect op bijvoorbeeld een gietvloer maar ook op een houten vloer kun je al snel van dit vloerkleed genieten. Op de foto is duidelijk te zien dat een moderne bank ook een prima fris contrast vormt, en het vloerkleed in je interieur al snel voor warmte zal zorgen.

De afmeting van dit vloerkleed is 2 * 3 meter.

1.480,00 740,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Mosgroen Turks vintage vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.