Origineel Afghaans Kelim vloerkleed

De Kelim is wellicht het bekendste Perzische tapijt van Nederland. Een Kelim is een plat handgeweven vloerkleed zonder pool met ingewikkelde of geometrische patronen, meestal van oosterse oorsprong, van de Balkan tot Pakistan en het is waarschijnlijk de vroegst bekende vorm van tapijtkunst.

Afgebeelde Kelim heeft een zeer apart ruitpatroon en maakt deel uit van onze traditionele Kelim collectie, het vloerkleed meet 1.99 x 2.90 meter.

Onze Kelim collectie bevat naast deze maat nog afmetingen zoals:

1.50 x 2.00
1.70 x 2.40
2.00 x 2.50
2.50 x 3.00

Grotere maten in Kelim vloerkleden zijn ook leverbaar en om deze te zien nodigen wij u graag uit in onze showroom, of kijk even onze site voor de rest van de Kelim tapijten. Er is al een Kelim vloerkleed vanaf € 300,-

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Origineel Afghaans Kelim vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.